Rico Verhoeven gaat 29 oktober de ring weer in: 'Hit It' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven gaat 29 oktober de ring weer in: 'Hit It'

Rico Verhoeven gaat 29 oktober de ring weer in: 'Hit It'

Rico Verhoeven gaat op 29 oktober de ring in, niet bij Glory kickboxing maar bij zijn nieuwe initiatief 'Hit It'. Zo kondigde de Glory kampioen vanavond aan bij het tv progamma van Humberto Tan.

Het zal ook de enige keer dit jaar zijn dat Verhoeven in actie komt zegt de atleet. ,,Het is geen Glory evenement, wel zullen er waarschijnlijk andere Glory vechters in actie komen. En wellicht krijg ik daar een tegenstander vanuit Glory", zegt Verhoeven.

Zonder Glory

Verhoeven mag van Glory buiten zijn contract dit gevecht doen. ,,Zo heb ik het destijds afgesproken met de grote baas van Glory, Pierre Andurand", zegt de kickbokser. Hit It wordt een mix van sport en entertainment met artiesten.

Voormalig voetballer Dirk Kuyt zal ook de ring in gaan. ,,Ik heb veel sporten gedaan. Maar nog noot gebokst dus ga ik deze uitdaging graag aan", aldus Kuyt. In de komende periode zal er meer nieuws naar buiten komen wie onder andere de tegenstander van Verhoeven zal zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws