Rico Verhoeven fans woedend! 'Laat hem eens met rust' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven fans woedend! 'Laat hem eens met rust'

Rico Verhoeven fans woedend! 'Laat hem eens met rust'

Fans zijn woedend op Juicekanalen na berichtgeving over Rico Verhoeven die na een uitzending op tv openhartig was. De boodschap is duidelijk laar Rico met rust.

De relatie tussen Rico Verhoeven en zijn ex Jacky Duchenne lijkt nog steeds gespannen te zijn. Na de recente uitzending van Art Rooijakkers, waarin Glory kampioen Verhoeven openhartig sprak over de scheiding en de impact op hun kinderen komen de reacties los.

Later reageerde Duchenne met een cryptische quote op Instagram die volgens diverse Juicekanalen en sites suggereert dat Verhoeven niet voor zijn gezin zorgt.

Rico Verhoeven fans woedend! 'Laat hem eens met rust'

Dit heeft geleid tot een storm van reacties van fans op de sociale media. Veel fans uiten hun onvrede over het gedrag van Duchenne en beschuldigen haar van het proberen Rico in een kwaad daglicht te stellen.

"Laat Rico met rust!"

"Jacky moet ophouden met Rico te stalken," aldus een fan op Instagram. "Ze heeft al lang verder moeten gaan en moet Rico met rust laten." Anderen nemen het op voor Verhoeven en benadrukken dat hij altijd een goede vader is geweest voor zijn kinderen.

"Rico is een geweldige vader," reageert een andere fan. "Hij houdt zielsveel van zijn kinderen en doet er alles aan om ze gelukkig te maken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws