Rico Verhoeven: 'Dit gaat nog vies tegenvallen' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven: 'Dit gaat nog vies tegenvallen'

Rico Verhoeven: 'Dit gaat nog vies tegenvallen'

Rico Verhoeven staat pal achter zijn trainingsmaat Francis Ngannou. De Fransman verdedigd aankomende nacht zijn zwaargewicht titel tegen Cyril Gane bij de UFC.

De wedstrijd tussen Ngannou en Gane op UFC 270 is er een waar de vechtfans naar uit kijken. Verhoeven trainde met Ngannou om diens kickboks skills aan te scherpen en zegt dat Gane nog een zware kluif krijgt.

Dat zal niet makkelijk gaan

Na zijn wedstrijd in oktober vorig jaar tegen Jamal Ben Saddik toog Verhoeven naar Amerika. Daar trainde hij met Ngannou bij voormalig UFC-ster Randy Couture. ,, Gane zal proberen om Francis uit te putten, maar daar heb ik met hem op getraind. Dit gaat voor Gane nog vies tegenvallen", aldus Verhoeven die tegen Discovery+ zijn verhaal doet (lees verder onder video).

Discovery+, nam het stokje over van Talpa voor het uitzenden van de UFC-evenementen (lees hier wat wij daar van vinden). Het complete interview met Verhoeven is aankomende te zien tijdens de voorbeschouwingen op Discovery+. UFC 270 start rond 03:00 uur in de nacht van zaterdag op zondag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws