Rapper Sevn Alias ging kickboksen in Thailand! 'Detoxen en fit worden' (video) Nieuws
Nieuws

Rapper Sevn Alias ging kickboksen in Thailand! 'Detoxen en fit worden' (video)

Rapper Sevn Alias ging kickboksen in Thailand! 'Detoxen en fit worden' (video)

Sevn Alias trok zich eind vorig jaar terug in een trainingskamp in Thailand. Gedurende een maand werkte de rapper eraan om zich te focussen, te detoxen en weer fit te worden.

Onderdeel van de Nederlandse rapper zijn trainingsroutine was kickboksen. Daniel Scotch maakte een korte documentaire waarin we een kijkje kregen in de manier waarop Sevn Alias zich```elf weer naar fitheid trainde.

Kickboksen is een geweldige manier om je lichaam en geest te versterken. Het is een full-body workout die je een allesomvattende fysieke training biedt. Je verbetert je kracht, flexibiliteit, coördinatie, balans en conditie, terwijl je behendigheid en technische vaardigheden vergroot.

Waarom is kickboksen zo goed voor je?

Met kickboksen kun je je reactiesnelheid verhogen en je algehele reactievermogen ontwikkelen. Door de combinatie van verschillende bewegingen uit te voeren, versterk je je spierkracht, verbrand je calorieën en verbrand je vet. Je verbetert ook je uithoudingsvermogen, wat betekent dat je langer in staat bent om intense trainingen uit te voeren.

Het is ook een geweldige manier om stress af te reageren. Kickboksen wordt vaak gebruikt als een vorm van therapie om stress te verminderen en je geest te versterken. Kortom, kickboksen is een geweldige manier om fit te worden en je te helpen je persoonlijke doelen te bereiken waar Sevn Alias ook zeker baat bij zal hebben. Het verbetert je algehele gezondheid, zowel fysiek als mentaal.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws