Rapper Drake koopt dikke 'Rolex klokkies' voor UFC'ers Pimblett en McCann Nieuws
Nieuws

Rapper Drake koopt dikke 'Rolex klokkies' voor UFC'ers Pimblett en McCann

Rapper Drake koopt dikke 'Rolex klokkies' voor UFC'ers Pimblett en McCann

Rapper en zanger Drake belooft nieuwe Rolex-horloges te kopen voor Paddy Pimblett en Molly McCann. De twee UFC-vechters leverde Drake een winst van 1.3 miljoen op nadat beide vechters gisteren wonnen tijdens UFC in Londen.

Dat Drake wel van een weddenschap houdt en van MMA-vechten is wel duidelijk. Al eerder zetten hij miljoenen in op wedstrijden en won, dit keer 2 miljoen om te winnen. De rapper heeft er oog voor lijkt wel en om Pimblett en McCann te bedanken beloofde hij hen beiden een dikke Rollie.

Molly McCann was de eerste die het opnam tegen Hannah Goldy gisteren in Londen. Voor het tweede gevecht op rij kon 'Meatball Molly' een draaiende elleboog gebruiken om een ​​bonuswaardige overwinning te behalen.

Lekker cashen

Daarna was het de beurt aan Paddy Pimblett. De Brit winst in ronde twee de rug van zijn Amerikaanse tegenstander Jordan Leavitt te veroveren. Vanaf daar zorgde Pimblett voor een rear nakes choke die Leavitt dwong om af te tikken.

Zowel McMann als Pimblett kregen $ 50k bonussen voor hun overwinningen op UFC London. Bovendien kondigde het paar aan dat ze nieuwe Rolex-horloges zullen verzamelen met dank aan Drake en zijn grote overwinning.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws