UFC-ster McGregor opvolger Paddy Pimblett debuteert op 4 september MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster McGregor opvolger Paddy Pimblett debuteert op 4 september

UFC-ster McGregor opvolger Paddy Pimblett debuteert op 4 september

Paddy Pimblett, die gezien wordt als een van de opvolgers van Conor McGregor, maakt op op 4 september zijn UFC debuut tegen Luigi Vendramini. De Brit volgt in de voetstoppen van McGregor nadat beiden hun sporen verdienden bij Cage Warriors.

Het debuut van de in Liverpool geboren Pimblett zou in Londen, Engeland zijn. Echter is deze locatie niet 100% zeker met de toenemende corona besmettingen in het land. Ook houdt de UFC de officiële aankondiging nog even in de tas om deze reden.

Covid-19

Pimblett was er al vroeg bij en werd op zijn 17e al een gedegen MMA-vechter. Hij tekende bij Cage Warriors waar McGregor grote successen boekte. Pimblett werd kampioen bij Cage Warriors en kwam recentelijk in het vizier van de UFC.

De Braziliaan Luigi Vendramini vocht onder andere bij Aspera FC. Hij maakte tijdens UFC São Paulo in September 2018 zijn debuut voor de Amerikaanse organisatie. Het debuut kreeg in 2020 een vervolg nadat een gevecht vanwege een blessure in 2019 niet doorging.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws