'Psycho!' Conor McGregor zet bizarre trainingsvideo online in Versace stijl Nieuws
Nieuws

'Psycho!' Conor McGregor zet bizarre trainingsvideo online in Versace stijl

'Psycho!' Conor McGregor zet bizarre trainingsvideo online in Versace stijl

Conor McGregor liet alles zien tijdens zijn meest recente trainingsessie ... met zijn prominente aanwezigheid duidelijk zichtbaar terwijl hij in een Versace-onderbroek aan het zweten was en het lijkt een scene rechtstreeks uit de film "American Psycho".

De beruchte vechter plaatste de eigenaardige video vandaag ... waarin te zien is hoe hij op een stationaire fiets traint terwijl hij meedeint op "Simply Irresistible" van Robert Palmer.

Als de video je doet denken aan het personage Patrick Bateman van Christian Bale uit de film uit 2000, is dat geen toeval. Conor plaatste als bijschrift bij de social media-post: "American Psycho II."

Conor McGregor laat dikke bobbel zien

Natuurlijk bereidt McGregor zich voor op een gevecht tegen Michael Chandler ... en hoewel hij beweert dat het gevecht gepland staat voor UFC 296 in december, heeft de organisatie van Dana White de informatie nog niet bevestigd.

Hoe dan ook, Conor wil duidelijk dat iedereen ziet dat hij keihard werkt terwijl hij zich voorbereidt op zijn terugkeer ... knipogend naar de camera en glimlachend terwijl hij op zijn jacht wat kilometers wegtrapte.

Conor's volgers vonden het geweldig ... met UFC-legende Urijah Faber die zei: "Fucking klassiek," en presentator Jon Anik die toevoegde: "Let’s fuckin’ go, kampioen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws