Home / Nieuws / President Kadyrov over aanval McGregor: ‘Tukhugov had veel harder moeten slaan’

President Kadyrov over aanval McGregor: ‘Tukhugov had veel harder moeten slaan’

President Kadyrov over aanval op McGregor: 'Tukhugov had harder moeten slaan'
Foto: Instagram

De Tsjetsjeense President Ramzan Kadyrov nam deze week zijn toevlucht tot sociale media om zijn steun te betuigen aan UFC-vechter Zubaira Tukhugov in de nasleep van de UFC 229 controverse tussen Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov.

Kadyrov, die onlangs UFC-lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov een gloednieuwe Mercedes Benz cadeau deed en hem een ​​ereburger van Tsjetsjenië maakte, adviseerde Tukhugov om te vechten “zoals je in je dorp werd onderwezen” voordat hij onthulde dat Tukhugov welkom is bij Kadyrov’s Akhmat MMA vechtclub als hij niet langer kan vechten voor de UFC.

Hog niveau

“Zubair, je weet wie je bent en waar je vandaan komt!” Zei Kadyrov op zijn verschillende sociale media-accounts “Ik herinner me nog dat een zeer jonge jongen uit de Tukhugov familie regelmatig vocht in de velden bij Tsentaroy. Je staat niet alleen, maak je daar geen zorgen over. Jij hebt ons jouw landgenoten. Je hebt de beste club onder de zon Akhmat MMA, die op het hoogst mogelijke niveau gevechten voor je regelt. ”

Kadyrov legde verder uit dat Tukhugov effectiever had moeten zijn in zijn aanval op McGregor en dat hij de volgende keer beter van hem verwachtte.

‘En wat meer is … ik zag de klap die je aan Conor gaf. Dat is niet volgens onze gewoonte. Als dat zo was, zou het heel anders zijn. Als je je woord geeft om weer op te staan ​​voor je vriend, onthoud dat dan! Slaan alsof je in diezelfde weiden werd onderwezen stil, krachtig en scherp. Erop en erover, zoals ze zeggen … dat is het Zubair! ”

Scherpte

Tukhugov reageerde door Kadyrov te bedanken op zijn eigen Instagram-account voordat hij de president beloofde dat hij ‘liet zien hoe scherp we zijn’.

Het blijft onduidelijk of Tukhugov op het UFC-rooster zal blijven na zijn betrokkenheid bij de UFC 229-ruzie. Aanvankelijk was UFC-president Dana White ervan overtuigd dat Tukhugov “hier nooit meer zal vechten”, maar heeft sindsdien zijn standpunt afgezwakt nadat Nurmagomedov met de UFC dreigde te vertrekken als Tukhugov van zijn contract werd ontheven.

Bekijk ook

Bizar ongeluk: UFC Veteraan Ronda Rousey ‘ernstig’ gewond

Via Instagram deelde UFC veteraan en WWE worstelaar Ronda Rousey dinsdag een foto van haar vinger die bijna geamputeerd werd.

ONE Championship zet stap richting Europa: Benoemd Carlo Di Blasi

ONE Championship heeft zojuist aangekondigd dat Carlo Di Blasi is benoemd tot president van ONE Championship Italy.

VIDEO: Profbokser slaat wanbetalers tot moes

In sommige landen kun je beter niet in de gevangenis belanden wegens extreme omstandigheden.