Poirier wil tegen McGregor boksen: 'Boek dat gevecht' Nieuws
Nieuws

Poirier wil tegen McGregor boksen: 'Boek dat gevecht'

Poirier wil tegen McGregor boksen: 'Boek dat gevecht'

Dustin Poirier die vorig jaar tot twee keer toe UFC-ster Conor McGregor versloeg ziet een bokswedstrijd tegen de Ier wel zitten. Sterker nog hij weet zeker dat hij ook dan McGregor zal verslaan.

De Amerikaan Poirier staat bekend als een van de beste boksers binnen de UFC. Ook McGregor kan goed uit de voeten in de boksring. Hij trainde naast het mega gevecht tegen bokslegende Floyd Mayweather Jr in 2017, al jaren in de sport.

Tijdens een vragenuurtje gisteren op Twitter antwoordde Poirier positief op de vraag of hij tegen McGregor zou willen boksen. ,,Boek het", was het simpele antwoordt van de UFC-vechter. Dit kon ook rekenen op commentaar van enkele McGregor fans.

Overklast

,,McGregor overklast jou. In het boksen kun jij zijn kuit niet kapot trappen", reageerde een van hen. In de eerste clash tussen McGregor en Poirier trapte eerstgenoemde de kuit van de Ier compleet aan flarden. Tijdens de tweede ontmoeting een paar maanden later brak de Ier zijn been toen deze tegen het scheenbeen van Poirier trapte.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws