Playstation ONE Championship vecht game in de maak
Home / Nieuws / Playstation ONE Championship vecht game in de maak

Playstation ONE Championship vecht game in de maak

Playstation ONE Championship vecht game in de maak

In navolging van de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC lijkt ONE Championship een eigen vecht game te ontwikkelen. Via Social media vraagt ONE feedback van fans.

De UFC heeft al een aantal versies van haar Playstaion game uitgebracht via EA Sports. Ook zijn er in het verleden een aantal boks games uitgebracht maar ook nieuwe versie van worden verwacht. Nu lijkt ook de grootste vechtsport organisatie ter wereld ONE championship een game te gaan brengen.

Nederlandse knokkers

De stap om een ONE Championship Playstation game te maken is niet geheel onlogisch. Een van de top vechter en voormalig UFC kampioen Demetrious Johnson is de man die onder ander de E-Sport van ONE beheerd. Daarnaast is Johnson een verwoed gamer.

Wanneer de game uitkomt en hoe deze er uit zal zien laat zich raden. Dat er een groot aantal Nederlandse vechters in zal zitten is de verwachting. Namen als Nieky Holzken, Regian Eersel, Tayfun Ozcan, Andy Souwer en meer kan je dan zelfs wel tegen elkaar laten knokken. Meer nieuws over de game als dit bekend wordt.

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page