Playstation ONE Championship vecht game in de maak Nieuws
Nieuws

Playstation ONE Championship vecht game in de maak

Playstation ONE Championship vecht game in de maak
Playstation ONE Championship vecht game in de maak

In navolging van de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC lijkt ONE Championship een eigen vecht game te ontwikkelen. Via Social media vraagt ONE feedback van fans.

De UFC heeft al een aantal versies van haar Playstaion game uitgebracht via EA Sports. Ook zijn er in het verleden een aantal boks games uitgebracht maar ook nieuwe versie van worden verwacht. Nu lijkt ook de grootste vechtsport organisatie ter wereld ONE championship een game te gaan brengen.

Nederlandse knokkers

De stap om een ONE Championship Playstation game te maken is niet geheel onlogisch. Een van de top vechter en voormalig UFC kampioen Demetrious Johnson is de man die onder ander de E-Sport van ONE beheerd. Daarnaast is Johnson een verwoed gamer.

Wanneer de game uitkomt en hoe deze er uit zal zien laat zich raden. Dat er een groot aantal Nederlandse vechters in zal zitten is de verwachting. Namen als Nieky Holzken, Regian Eersel, Tayfun Ozcan, Andy Souwer en meer kan je dan zelfs wel tegen elkaar laten knokken. Meer nieuws over de game als dit bekend wordt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws