Kickbokser Tayfun Ozcan knalt de ONE Championships rankings binnen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickbokser Tayfun Ozcan knalt de ONE Championships rankings binnen

Kickbokser Tayfun Ozcan knalt de ONE Championships rankings binnen

Maandag maakte ONE Championship haar eerste officiële vechters rankings bekend met een groot aantal Nederlanders op de lijst.

Nu ONE Championship haar rankings toont is het voor de vecht fans super makkelijk om de vechters in de gaten te houden, van MMA, Kickboksen tot Muaythai, allen staan gerangschikt op gewichtsklasse. Nieky Holzken voert de ranglijst aan, echter knalt voormalig Enfusion kampioen de rankings binnen op een 3e plek.

Tayfun is terug te vinden in de Vedergewicht Kickboks divisie net achter aanvoerder Giorgio Petrosyan die recentelijk 1 miljoen dollar won in een ONE FC toernooi en Superbon Banchamek die ook tekende bij ONE Championship. Achter Tayfun staan Samy Sana en legende Yodsanklai IWE Fairtex.

Strijd om de Vedergewicht wereldtitel

De Vedergewicht wereldtitel is nog vacant maar met de toetreding van Tayfun en Superbon zal er ongetwijfeld een poule ontstaan wie er mag gaan strijden om de titel. Andere namen van Nederlandse topvechters in de rankings zijn onder andere Pieter Buist, en de kampioenen Regian Eersel en Ilias Ennahachi.

Voorlopig mogen buitenlandse vechters Singapore niet in reizen en is het nog niet duidelijk of ONE FC events zal gaan houden met of zonder publiek. Concurrent UFC daarentegen heeft wel al stappen gezet om events te organiseren, Bellator MMA onthulde ook plannen te hebben.

Bekijk ook

‘McGregor waar is het geld?’: Boze Poirier, lachende Ier reageert

Gisteren beschuldigde Poirier de Ier er van zijn woord niet te zijn nagekomen en poste dit op Twitter

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page