🎥 Pakketbezorger baan kwijt door video UFC vechtbaas White: 'Niet netjes' Nieuws
Nieuws

🎥 Pakketbezorger baan kwijt door video UFC vechtbaas White: 'Niet netjes'

🎥 Pakketbezorger baan kwijt door video UFC vechtbaas White: 'Niet netjes'

UFC-baas Dana White filmt onzorgvuldige pakketbezorger en deelt video op social media wat leidde tot het ontslag van de man.

In tijden van smartphones is het oppassen geblazen. Je weet immers nooit wie je filmt en waar de beelden uiteindelijk terechtkomen. Dat ondervond onlangs een FedEx-bezorger in New York.

De man, die duidelijk niet op zijn best was, werd gefilmd door niemand minder dan UFC-CEO Dana White terwijl hij pakketen slingerend in zijn bestelauto gooide.

White deelt hilarische video op Instagram Stories

Dana White kon zich het lachen niet verknellen toen hij de nonchalante werkwijze van de bezorger aanschouwde. Hij deelde de video eerder deze week op zijn Instagram Stories, vergezeld van een ludieke – maar wellicht niet heel zakelijke – bijschrift:

"FedEx: We bezorgen je spullen wel, maar we vernielen ze wel eerst. Mijn man maalt er niet om."

Gevolg: ontslag bij FedEx

De video had serieuze gevolgen voor de bezorger. In een verklaring aan TMZ op vrijdag bevestigde FedEx dat de werknemer, wiens naam niet is vrijgegeven, ontslagen is.

"Het gedrag dat in de video wordt getoond is onacceptabel en strookt niet met de professionaliteit die FedEx elke dag nastreeft", aldus FedEx in het statement. "We streven ernaar om de pakketten van onze klanten met de grootste zorg te behandelen. Naar aanleiding van dit gedrag zal deze bezorger geen diensten meer verlenen aan ons bedrijf."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws