Pak slaag! Dief 'KO GEMEPT' door UFC'er Kevin Holland (video)
Home / Nieuws / Pak slaag! Dief ‘KO GEMEPT’ door UFC’er Kevin Holland (video)

Pak slaag! Dief ‘KO GEMEPT’ door UFC’er Kevin Holland (video)

Kevin Holland, UFC middengewicht heeft een vermeende dief gepakt na achtervolging per auto en later te voet. Ook kreeg de snelle jelle een pak slaag van de vechter. Holland stond afgelopen zaterdag nog in de UFC-kooi waar hij een gelijkspel voor zijn kiezen kreeg tegen Kyle Daukaus.

De trainer van Holland liep niets vermoedend op straat op weg naar zijn sportschool toen zijn vechter hem belde. ,,Coach, ben je wakker?”, vroeg Holland. ,,Ja, ik ben wakker”, antwoordde Dorsey. ,,Wat gebeurd er?”

De verkeerde

,,Ik zit bovenop een slechterik en ik ben vlak bij je huis”, zei Holland. ,,Iemand heeft net een auto gestolen en ik volg ze.” Dorsey haalde de telefoon even van zijn oor en luisterde naar de omgeving om hem heen. De autobanden piepten nog steeds in de verte.

Dorsey besloot naar Holland toe gaan om te zien of hij deze kon helpen. Aangekomen zag Dorsey zijn vechter die een man in bedwang hield wachtend op de politie. Wat de man precies op zijn kerfstok had was niet duidelijk, wel dat hij de verkeerde achter zich aan kreeg.

Bekijk ook

Mikey Garcia ten onder tegen Underdog Sandor Martin

Sandor Martin deed afgelopen nacht wat veel boksfans niet hadden voorwacht.

In 5 sec ‘KO’! Vechter met TURBO stoot omver gemept (video)

Vagab Vagabov is een naam om niet te vergeten.

UFC-Ster McGregor breekt neus bekende DJ! ‘Levensgevaarlijk’

Het ging goed fout

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page