Pak slaag bij gevecht in Metro: 'Draag je mondkapje' (video)
Home / Nieuws / Pak slaag bij gevecht in Metro: ‘Draag je mondkapje’ (video)

Pak slaag bij gevecht in Metro: ‘Draag je mondkapje’ (video)

Pak slaag bij gevecht in Metro: 'Draag je mondkapje' (video)

Een video van twee mannen die verwikkeld zijn in een gevecht in MMA-stijl gaat viraal. De twee knokken er op los in een rijtuig van de MTR Tuen Ma-lijn. De Tuen Ma-lijn is een snelle doorvoerlijn die deel uitmaakt van het Mass Transit Metro Railway-systeem in Hong Kong.

 

 

De clip, die ongeveer 1 minuut duurt, begint met de twee mannen die op elkaar in slaan terwijl ze in het midden van het Metrorijtuig staan. Een man in een zwart shirt duwt de ander vervolgens op een bank.

Passagiers vluchten snel weg om het gevecht te vermijden. Een vrouw, die de man in het grijs lijkt te kennen, probeert de boel te sussen maar slaagt er niet in het gevecht te stoppen. De man in het grijs is te zien terwijl hij de andere man op de grond gooit in een judo-achtige takedown.

Genoeg is genoeg

De man in het zwart slaat hem vervolgens terug op het hoofd. De twee vertragen vervolgens, waarbij de man in het grijs de ander een laatste trap geeft. De vrouw zegt dat het “genoeg” is.

De man in het zwart geeft dan het mondkapje van de andere man terug, dat hij eerder te pakken had gekregen, door het op de grond te gooien en tegen hem te schreeuwen: “Je mondkapje”. Gevolgd door wat stevige scheldwoorden.

Een andere passagier geeft vervolgens de man in het grijs een nieuw mondkapje, omdat hij zei dat het gescheurd was, en het gevecht lijkt te eindigen. Zonder mondkapje in de MTR kan een overtreder 5.000 boete opleveren.

Bekijk ook

Overeem: 'Voor Badr is het alles of niets deze keer'

Overeem: ‘Voor Badr is het alles of niets deze keer’

Alistair Overeem stond vandaag ook in oog met Badr Hari tijdens de eerste persconferentie voor hun aanstaande gevecht op 8 oktober dit jaar.

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing kondigt vandaag aan dat de evenementen van de grootste kickboksorganisatie voortaan te zien zullen zijn via RTL/Videoland.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page