Mondkapje KO't uitdager in toiletgevecht! 'Levensgevaarlijk' (video) Nieuws
Nieuws

Mondkapje KO't uitdager in toiletgevecht! 'Levensgevaarlijk' (video)

Mondkapje KO't uitdager in toiletgevecht! 'Levensgevaarlijk' (video)

We zien het natuurlijk niet graag maar het is praktijk van alledag, ordinaire gevechten die veelal tot ernstig letsel kunnen leiden.

In bovenstaande video die laat zien hoe gevaarlijk het is om zomaar met iemand een gevecht aan te gaan is daar een voorbeeld van. De jongen met het blauwe mondkapje weert een aanvaller af en maakt korte metten door deze met volle vuist te slaan.

Hersenschade

De neergeslagen jongen krijgt vrijwel direct een spasme veroorzaakt door de klap tegen zijn hoofd. ,,Spasmen zijn spiersamentrekkingen waardoor er een beweging ontstaat die je zelf meestal niet kan onderbreken", staat te lezen op de site van MS WEB.

,,Je arm of been schiet bijvoorbeeld ineens uit. Denk aan kramp in je been. Vaak is er al een hoge spierspanning in rust. Het ontstaat door een prikkel vanuit de hersenen naar de spier(en). Aanraken geeft soms een verergering", aldus de informatie. Het laat overlet te zeggen dat een dergelijke stoot tegen het hoofd blijvende schade op kan leveren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws