Paige VanZant vecht met hete OnlyFans-ster in Londen Nieuws
Nieuws

Paige VanZant vecht met hete OnlyFans-ster in Londen

Paige VanZant vecht met hete OnlyFans-ster in Londen

Paige VanZant's tegenstander is onthuld. De mooie Amerikaanse zal in haar komende bar knuckle gevecht oog in oog komen te staan met als Only Fans babe Charisa Sigala.

Voormalige UFC-ster en sexy model VanZant is aangekondigd op de kaart voor BKFC 27 in Londen op 20 augustus. Het wordt het eerste gevecht van de blonde babe in 2022. Het laatste blote vuist gevecht van VanZant was in 2021 onder de paraplu van BKFC.

VanZant verloor via unaniem besluit van Rachael Ostovich in de headliner van BKFC 29, waardoor haar record op 0-2 kwam. Net als VanZant is Sigala er niet vies van om te pronken met haar mooie rondingen op sociale media, en ze heeft meer dan 90.000 volgers op Instagram.

Alles of niets

Het is op Instagram waar Sigala haar OnlyFans-pagina regelmatig promoot met pittige kiekjes in schaarse lingerie. Maar het is niet alleen op Instagram waar Sigala haar lingerie laat zien ook bij de wegingen voor een gevecht is zij haast naakt. En ziet nu uit naar een gevecht met VanZant.

,,Ik weet dat Paige geliefd is in het VK, in ieder geval alle roddelbladen en zo, ze schrijven graag over haar, dus nu gaan we ze iets geven om over te schrijven", zegt Sigala. ,,Ik denk dat het gewoon een geweldige toevoeging was aan een ongelooflijk evenement is." Voor VanZant kan het zomaar alles of niets zijn, als zij verliest kan dit haar einde bij BKFC betekenen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws