Ruzie video aanleiding Jake Paul vs. Hasim Rahman gevecht Boks Nieuws
Boks Nieuws

Ruzie video aanleiding Jake Paul vs. Hasim Rahman gevecht

Ruzie video aanleiding Jake Paul vs. Hasim Rahman gevecht

Jake Paul vs. Tommy Fury is opnieuw afgelast, en misschien voorgoed. De Britse bokser en realityster werd de toegang tot de VS geweigerd, waarschijnlijk vanwege de associatie van zijn broer Tyson Fury met de gezochte maffiabaas Daniel Kinahan. Dit resulteerde in een afgelasting voor het gevecht gepland in Madison Square Garden in New York.

De eerste keer dat hun gevecht mislukte was afgelopen december, toen Fury geblesseerd raakte tijdens de training. Tyron Woodley stapte toen last minute in om Fury te vervangen en werd door Paul KO gemept. Deze keer vervangt Hasim Rahman Jr. een bokser die al eens eerder met de YouTuber in de ring stond de Britse Fury.

Rahman Jr., wiens vader Lennox Lewis beroemd maakte in 2001 voor de WBC-, IBF- en WBO-zwaargewicht titels, is een voormalig trainingspartner van Paul. En Paul heeft wat beelden vrijgegeven waarop te zien is dat hij en Rahman Jr. ruzie lopen te maken in de ring. ,,Ik heb dit gevecht gewild sinds Hasim 2 jaar geleden zijn grote mond naar me toe liep in de sportschool", zegt Paul.

Paul is klaarblijkelijk uit op wraak voor de grote mond van zijn rivaal. Echter is dit de eerste keer dat de YouTube-ster een echte bokser tegenover zich krijgt. De enige tegenstander die hij met een pro-record heeft gevochten, was Tyron Woodley, die een 0-1-record meenam naar hun rematch.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws