Oscar De La Hoya (48) vs. Vitor Belfort (44) geboekt voor september Nieuws
Nieuws

Oscar De La Hoya (48) vs. Vitor Belfort (44) geboekt voor september

Oscar De La Hoya (48) vs. Vitor Belfort (44) geboekt voor september

Bokslegende Oscar De La Hoya zal te zien zijn in een oefenwedstrijd tegen UFC-kampioen Vitor Belfort op 18 september aanstaande. Bronnen bevestigden het nieuws donderdag aan MMA Fighting, waarbij beide vechters mondeling instemden met de wedstrijd.

Het gevecht markeert De La Hoya's eerste optreden in de ring sinds 2008 toen hij verloor van Manny Pacquiao voordat hij zijn pensionering aankondigde. De nu 48-jarige, voormalige meervoudig bokskampioen keert terug naar actie tegen Belfort.

Langverwacht

Wat Belfort betreft, werd oorspronkelijk verwacht dat de voormalige UFC-kampioen op 19 juni zou strijden tegen Mike Holston, maar nu krijgt hij de kans om het op te nemen tegen een bokslegende. Belfort had eerder tegen MMA Fighting gezegd dat hij hoopte het later dit jaar op te nemen tegen Evander Holyfield.

Het evenement zal naar verluidt in Las Vegas plaatsvinden met een locatie die nog moet worden bepaald. Het evenement dat het hele weekend duurt en wordt gepromoot door Triller, zal concerten bevatten van bekende artiesten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws