'KOM KNOKKEN BITCH': UFC-vechtbaas White uitgedaagd door bokslegende De La Hoya Nieuws
Nieuws

'KOM KNOKKEN BITCH': UFC-vechtbaas White uitgedaagd door bokslegende De La Hoya

'KOM KNOKKEN BITCH': UFC-vechtbaas White uitgedaagd door bokslegende De La Hoya

Oscar De La Hoya wil zijn vete met Dana White oplossen in een gevecht in de ring. De voormalige bokskampioen en huidige promotor daagde de UFC-president uit voor een bokswedstrijd op vrijdag op Twitter.

De La Hoya is boos op white omdat deze voor een bokswedstrijd is gaan liggen tussen de legende en de inmiddels gepensioneerde UFC-ster George St-Pierre. Hierdoor lopen De La Hoya en de Canadees miljoenen mis aan inkomsten.

Langlopende vete

,,Stop met het blokkeren van de kans van voor St-Pierre om te vechten", schreef De La Hoya in een tweet gericht aan White. ,,Zullen we eerst samen in de ring komen, kleine bitch? En nadat ik je tegen je kont heb geschopt, zal ik tegen een echte man vechten. "

Echter leven White en De La Hoya al geruime tijd in onmin met elkaar. De vete tussen De La Hoya en White dateert uit 2017, toen de voormalige fans vroeg om de bokswedstrijd tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor te boycotten en noemde De La Hoya het een 'circus'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws