'Neptieten!' Totale chaos op BKFC  persmoment (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Neptieten!' Totale chaos op BKFC persmoment (video)

'Neptieten!' Totale chaos op BKFC  persmoment (video)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door BKFC (@bareknucklefc)

Bare knuckle boksers Hunt en Lombard zullen morgen strijden voor Lombard's BKFC cruiserweight titel. De vechters ontmoetten elkaar in de headliner van BKFC 22 in Miami, Florida. Voorafgaand aan hun wrokwedstrijd vond de persconferentie gisteren plaats, en de zaken raakte aardig verhit tussen de twee rivalen.

Op een bepaald moment tijdens de persconferentie onderbrak Hunt, Lombard terwijl hij vragen van verslaggevers beantwoordde. Hierdoor sloeg de vlam in de pan en stal Hunt zelfs de titelriem van Lombard. Beveiligers moesten tussenbeide komen om de boel te sussen.

Tietengate

Het zal interessant zijn om te zien wat er gebeurt in deze wedstrijden tussen de bittere rivalen. Lombard is een zeer ervaren vechter die over de hele wereld heeft gevochten voor promoties zoals de UFC en Bellator, terwijl Hunt een van de betere vechters op het BKFC-rooster is.

Ook Gonzalez en Hart die elkaar zullen bevechten raakte in een verhitte discussie. De mooie Gonzalez beschuldigde Hart er van namaak merk kleding te dragen. Waarop Hart antwoordde dat Gonzalez 'neptieten' zou hebben. Gonzalez merkte op dat de man van Hart maar al te graag met haar borsten zou willen spelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws