🎥 'Dit is Moord!' Ondergronds gevecht beruchte vechter schokt fans Nieuws
Nieuws

🎥 'Dit is Moord!' Ondergronds gevecht beruchte vechter schokt fans

🎥 'Dit is Moord!' Ondergronds gevecht beruchte vechter schokt fans

Bachir Fakhouri is een gevaarlijke vechter met een trackrecord in het Bare Knuckle Boksen, zijn recentste gevecht schokt fans maar ook experts.

De naam Bachir Fakhouri zegt het grote publiek waarschijnlijk niets maar de Brit is een van de beruchtste knokkers die er rondlopen. Afgelopen weekend vocht Fakhouri in een ondergronds gevecht bij de COME 4 BLOOD organisatie, een obscure vechtclub.

De video waarin Fakhouri te zien is begint al met dat hij tijdens een staredown bruut zijn rivaal knock-out slaat. Even later staan de twee tegenover elkaar in een zaal begeleidt door twee vermomde mannen. Het is een gevecht zonder regels waar zelfs vingers in ogen steken niet verboden blijkt te zijn.

Dit soort gevechten moet verboden worden

Fakhouri gaat los en zijn tegenstander heeft niet vel in te brengen en het gevecht eindigt in een KO. Fans die reageerden zijn verdeeld, waar de een het geweldig vindt spreekt de ander over moordpoging. "Dit zou verboden moeten worden, dit is gewoon moorddadig", schrijft een criticus.

In zijn laatste gevecht bij KOTS beet Fakhouri een stuk uit het oor van zijn rivaal. Enige tijde geleden zou hij in een blote vuist boksgevecht tegen de Nederlander Hubert Geven vechten. Maar de Brit was te zwaar toen bleek dat hij zich tegoed had gedaan aan junkfood en cola.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws