Bokskampioen (22) doodgeschoten! Dader in België opgepakt Nieuws
Nieuws

Bokskampioen (22) doodgeschoten! Dader in België opgepakt

Bokskampioen (22) doodgeschoten! Dader in België opgepakt

Wilfried Florentin de 22 jarige Franse bokskampioen werd afgelopen zondag doodgeschoten in een cafe tijdens een ruzie. De dader vluchtte maar werd gisteren opgepakt in Brussel, België.

De familie van de vermoorde bokser is in diepe rouw na de dood van de jonge bokskampioen die in 2019 het goud pakte bij de junioren. Er lag een mooie toekomst in het boksen in het verschiet voor de getalenteerde atleet.

De verdachte, die nog niet is geïdentificeerd, wordt verdacht van moord. Deze probeerde te ontkomen naar Ivoorkust maar werd op het vliegveld van Brussel gearresteerd. Hij zal worden voorgeleidt voor de rechtbank in het Franse Créteil.

Moord op Wilfried Florentin wake-up call

De Franse president Emmanuel Macron heeft zijn medeleven betuigd aan de familie en vrienden van Florentin. "Ik condoleer de familie van Wilfried Florentin met het verlies van hun geliefde zoon", verklaarde Macron.

"Laat dit een wake-up call zijn voor onze samenleving om deze verschrikkelijke gewelddadigheden te veroordelen en te stoppen." Waarom de ruzie was ontstaan die de jonge bokser noodlottig werd is niet bekend .

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws