ONE kampioen daagt McGregor uit! 'Dit wordt groots' Nieuws
Nieuws

ONE kampioen daagt McGregor uit! 'Dit wordt groots'

ONE kampioen daagt McGregor uit! 'Dit wordt groots'

Eduard Folayang, de voormalige ONE Championship lichtgewicht kampioen wil vechten tegen Conor McGregor. Volgens de Filippijn zou het de ideale wedstrijd kunnen zijn.

Het Manila Bulletin vroeg verschillende Filippijnse vechters welke UFC-ster ze zouden willen ontmoeten. De voormalige lichtgewicht kampioen Folayang aarzelde niet om de Ierse ster een uitdaging te geven.

,,Ik denk dat ik qua stijl een geweldige match zou zijn tegen McGregor. Hij is meer een staande vechter en voor mij wordt dit een ideale clash. Ik wil dat dit vooral gaat gebeuren omdat het een boeiende wedstrijd wordt tussen ons tweeën", zegt Folayang.

Sterker en explosiever

Hoewel het er niet snel in zal zitten dat het gevecht plaatsvindt zegt Folayang; ,,Het zou een eer zijn om tegen hem te vechten. Ik heb het gevoel dat als ik het goed kan doen, ik sterker en explosiever zal zijn." (lees verder onder video).

Van McGregor wordt verwacht dat hij deze zomer terugkeert en gelijk een titelkans krijgt tegen kampioen Charles Oliveira. Voor de UFC is de Ier een van de grootverdieners die zij niet snel el;ders zullen laten vechten. Al maakte McGregor wel een uitje naar het boksen in 2017 tegen Floyd Mayweather Jr.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws