ONE FC: Folayang vs. Alvarez toegevoegd aan World Grand Prix Nieuws
Nieuws

ONE FC: Folayang vs. Alvarez toegevoegd aan World Grand Prix

ONE FC: Folayang vs. Alvarez toegevoegd aan World Grand Prix
ONE FC: Folayang vs. Alvarez toegevoegd aan World Grand Prix

Timofey Nastyukhin is gebelsseerd en zegt af voor de ONE Championship World Grand Prix.

De Rus wordt de derde halve finalist om uit de ONE Lightweight Grand Prix te stappen, zodat de wedstrijd tussen Eduard Folayang en Eddie Alvarez nu toegevoegd is aan het toernooi. Folayang en Alvarez nemen het tegen elkaar op tijdens ONE: 'Dawn of Heroes' op 2 augustus.

Het event zal worden bekroond door een vedergewicht titelgevecht tussen Martin Nguyen tegen uitdager Koyomi Matsushima. Ondertussen staat Demetrious Johnson tegenover Tatsumitsu Wada en Danny Kingad neemt het op tegen Reece McLaren in de halve finales van de Flyweight Grand Prix.

Veel uitvallers

Ariel Sexton, Lowen Tynanes en Nastyukhin zijn allemaal met blessures uit de Grand Prix gestapt. Saygid Arslanaliev is de enige winnende kwart finalist die nog in het toernooi zit en hij zal in de finale tegen Folayang of Alvarez staan.

De kaart bevat ook een Muay Thai-gevecht. Jonathan Haggerty uit Engeland zal de eerste verdediging maken van zijn titel in vlieggewicht die hij bij ONE heeft gewonnen. Hij wordt geconfronteerd met de Thaise vechter Rodtang Jitmuangnon.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws