Omstreden uitslag bij Enfusion 8TKO wekt woede op: 'Werd Rida Bellahcen benadeeld?' Nieuws
Nieuws

Omstreden uitslag bij Enfusion 8TKO wekt woede op: 'Werd Rida Bellahcen benadeeld?'

Omstreden uitslag bij Enfusion 8TKO wekt woede op: 'Werd Rida Bellahcen benadeeld?'

Het 8TKO toernooi, georganiseerd door Enfusion en gehouden in Alkmaar gisteren, is onderwerp van discussie na de controversiële uitslag van een van de gevechten. Rida Bellahcen, een deelnemende vechter, lijkt benadeeld te zijn.

Ondanks dat hij volgens insiders de tweede en derde ronde overtuigend won, verloor Bellahcen via een split decision. Deze uitslag heeft voor ophef gezorgd, zowel onder fans als experts.

Reacties op social media en van Team Ringer Holst

Op social media uiten fans hun onvrede over de uitslag. Een fan uitte zijn teleurstelling: "Enfusion schaam jullie diep, Rida was de echte winnaar dat heeft iedereen gezien." Ook vanuit het team van Bellahcen, Ringer Holst, is er kritiek.

"Het was een knalpartij en iedereen dacht aan winst voor Rida. De eerste ronde was voor de tegenstander, maar ronde 2 en 3 waren duidelijk voor Rida. Dit is echt een schande," is te lezen op het account van Ringer Holst.

Eerdere controverses bij Enfusion

Dit incident is niet het eerste geval waarbij de beslissing van Enfusion ter discussie staat. Recentelijk werd de uitslag van het Enfusion Kickboxing super lichtgewicht wereldtitelgevecht tussen Levi Minkenberg en Mahmoud Sfef teruggedraaid.

In dit geval werd Minkenberg, die aanvankelijk als verliezer werd aangewezen, alsnog tot winnaar uitgeroepen. Deze herhaalde incidenten roepen bij de fans en insiders vragen op over de beoordelingscriteria en transparantie binnen Enfusion-evenementen.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws