🎥 'Oeps!' UFC legende deelt verwoestende head kick tijdens demonstratie Nieuws
Nieuws

🎥 'Oeps!' UFC legende deelt verwoestende head kick tijdens demonstratie

🎥 'Oeps!' UFC legende deelt verwoestende head kick tijdens demonstratie

Georges St-Pierre, de voormalige UFC-kampioen in twee gewichtsklassen, bevindt zich momenteel in Thailand. Tijdens zijn bezoek aan de gerenommeerde Bangtao Muay Thai & MMA gym in Phuket, vond een onverwacht incident plaats.

St-Pierre, beschouwd als een van de grootste en meest veelzijdige vechters in de mixed martial arts, was bezig met een pad-sessie met Muay Thai legende en hoofdtrainer Ajarn Wat, toen er iets misging.

St-Pierre voerde een trap naar het hoofd (head kick. red.), uit terwijl het leek dat Ajarn Wat verwachtte dat hij een trap naar het lichaam zou doen, waardoor de trap vol op het gezicht van de trainer landde. St-Pierre bood direct zijn excuses aan, duidelijk geschrokken van het raken van de bekende trainer.

Reacties van fans

Het incident werd vastgelegd en gedeeld op Instagram en X door MMA-journalist Hyon Ko, met de tekst: "Tijdens het houden van pads voor Georges St-Pierre bij Bangtao, eet de gerenommeerde Muay Thai trainer Ajarn Wat een HOOFDTRAP." Fans reageerden met humor en bewondering op het voorval.

Een fan grapte dat St-Pierre te lang met pensioen was geweest en dat de drang om iemand te 'hurten' te groot was om te weerstaan. Andere reacties benadrukten de professionaliteit en veerkracht van Ajarn Wat, evenals de nauwkeurigheid van St-Pierre's trap.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws