Oekraïner geeft Rus klappen! 'Spanning aan de grens' (video) Nieuws
Nieuws

Oekraïner geeft Rus klappen! 'Spanning aan de grens' (video)

Oekraïner geeft Rus klappen! 'Spanning aan de grens' (video)

Een gevecht tussen 2 soldaten uit Rusland en de Oekraïne gaat viraal op social media. Terwijl de spanningen tussen de landen tot een toppunt stijgen, vechten soldaten onderling een andere strijd uit.

Uit verveling lijken soldaten uit Rusland en de Oekraïne vertier te zoeken en de spierballen taal van leiders van hun land kracht bij te willen zetten. Strelka een vechtsportorganisatie uit Rusland organiseerde een man tot man gevecht aan de grens.

Opgelost

Terwijl er door de separatisten op de achtergrond geschoten wordt vechten de twee soldaten een bitteren strijd uit. De Oekraïner wint en het gevecht is over. Kon er maar aan elke oorlog op deze manier een einde komen, zonder onschuldige doden.

Wellicht een idee om de Russische President Putin tegenover de Burgemeester van het Oekraïense Kiev in de ring te zetten? Putin is een volleerd Judoka en Vitali Klitschko is een bekende ex-profbokser.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws