Nieuwe beelden backstage vechtpartij UFC'er Nate Diaz (video) Nieuws
Nieuws

Nieuwe beelden backstage vechtpartij UFC'er Nate Diaz (video)

Nieuwe beelden backstage vechtpartij UFC'er Nate Diaz (video)

Tijdens de Jake Paul vs. Anderson Silva bokswedstrijd van afgelopen weekend ontstond er backstage ruzie leden tussen leden van het team van Paul en die van Nate Diaz.

Op zaterdag verscheen een video van Diaz die een lid van Paul’s entourage met de open hand sloeg nadat Chris Avila won van YouTube-ster Dr. Mike. Eerder deze week bracht InsideFighting een video uit op YouTube die een close-up versie toont van de schermutseling tussen Diaz, Avila en mede-UFC-veteraan Nick Maximov.

Agressie

Op een gegeven moment roept een lid van het beveiligingsteam van Paul leden van het team van Diaz. Terwijl de video doorgaat, waarschuwt hij het team van Diaz om "het opnieuw te gooien" terwijl hij naar voren stormt. Seconden later wordt de bodyguard geraakt met een plastic beker vol bier, wat er bijna toe leidt dat het nog agressiever wordt.

Tegen het einde van de video zegt een cameraman dat de politie eraan komt. En kiezen een aantal van de ruziezoekers het hazepad.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws