Jake Paul opent als favoriet voor Nate Diaz bokswedstrijd! 'Echt ruzie'
Home / Nieuws / Jake Paul opent als favoriet voor Nate Diaz bokswedstrijd! ‘Echt ruzie’

Jake Paul opent als favoriet voor Nate Diaz bokswedstrijd! ‘Echt ruzie’

Jake Paul opent als favoriet voor Nate Diaz bokswedstrijd

Jake Paul de YouTube-ster die bokser werd versloeg afgelopen weekend UFC-legende Anderson Silva. Met de winst promoveerde Paul naar een 6-0 winstrecord en daagde hij de beruchte Nate Diaz uit. Deze blijkt nu al als underdog te worden aangemerkt.

Vroege weddenschappen voor een mogelijke confrontatie tussen Jake Paul en Nate Diaz zijn al opgedoken. Diverse bookmakers hebben Paul (-260) als een grote gokfavoriet boven Diaz (+200). Maar houd er rekening mee dat een gevecht tussen de twee nog niet officieel is gemaakt. Diaz is zelfs nog niet officieel zonder een UFC contract.

De weddenschappen komen al binnen na Paul’s unanieme beslissingsoverwinning op MMA-legende Anderson Silva in een professionele bokswedstrijd afgelopen zaterdagavond. Na het gevecht riep Paul op tot een gevecht met Diaz. Er zijn beelden gemaakt van het team van Diaz dat ruzie kreeg met het team van Paul backstage voorafgaand aan het gevecht met Silva.

Geen contract

Tijdens een interview voorafgaand aan het Silva-gevecht, gaf Jake Paul toe dat hij en Diaz elkaar niet liggen. “Het zou me verbazen als hij echt ontslagen is door de UFC”, zei Paul. “Ik heb het gevoel dat Dana White (UFC baas. Red), een manier heeft om deze jongens aan zich te binden, zoals verborgen in het contract.”

“Dat is gewoon hoe ik erover denk, ik weet niet of het waar is of niet. Maar ja, als hij echt een vrije agent kan worden, dan vind ik dat een cool gevecht. Ik zou het leuk vinden om dat te doen. Ik zie Anderson Silva niet over het hoofd, maar er is ruzie tussen Nate Diaz en mij.”

Bekijk ook

Badr Hari geeft inkijkje in eigen sportschool keten

Badr Hari geeft kijkje in eigen sportschool keten | video

Het is mijn verjaardag, dus laat ik wat verjaardagsnieuws met jullie delen

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! 'Hier die tv' | video

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! ‘Hier die tv’ | video

Een tiener die een gestolen tv wilde terughalen raakte in gevecht met een volwassen kerel

Mes in de rug! UFC-ster Khabib verliest wereldtitelhouder

. De organisatie is eigendom van Khabib Nurmagomedov

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page