Jake Paul opent als favoriet voor Nate Diaz bokswedstrijd! 'Echt ruzie' Nieuws
Nieuws

Jake Paul opent als favoriet voor Nate Diaz bokswedstrijd! 'Echt ruzie'

Jake Paul opent als favoriet voor Nate Diaz bokswedstrijd! 'Echt ruzie'

Jake Paul de YouTube-ster die bokser werd versloeg afgelopen weekend UFC-legende Anderson Silva. Met de winst promoveerde Paul naar een 6-0 winstrecord en daagde hij de beruchte Nate Diaz uit. Deze blijkt nu al als underdog te worden aangemerkt.

Vroege weddenschappen voor een mogelijke confrontatie tussen Jake Paul en Nate Diaz zijn al opgedoken. Diverse bookmakers hebben Paul (-260) als een grote gokfavoriet boven Diaz (+200). Maar houd er rekening mee dat een gevecht tussen de twee nog niet officieel is gemaakt. Diaz is zelfs nog niet officieel zonder een UFC contract.

De weddenschappen komen al binnen na Paul's unanieme beslissingsoverwinning op MMA-legende Anderson Silva in een professionele bokswedstrijd afgelopen zaterdagavond. Na het gevecht riep Paul op tot een gevecht met Diaz. Er zijn beelden gemaakt van het team van Diaz dat ruzie kreeg met het team van Paul backstage voorafgaand aan het gevecht met Silva.

Geen contract

Tijdens een interview voorafgaand aan het Silva-gevecht, gaf Jake Paul toe dat hij en Diaz elkaar niet liggen. "Het zou me verbazen als hij echt ontslagen is door de UFC", zei Paul. "Ik heb het gevoel dat Dana White (UFC baas. Red), een manier heeft om deze jongens aan zich te binden, zoals verborgen in het contract."

"Dat is gewoon hoe ik erover denk, ik weet niet of het waar is of niet. Maar ja, als hij echt een vrije agent kan worden, dan vind ik dat een cool gevecht. Ik zou het leuk vinden om dat te doen. Ik zie Anderson Silva niet over het hoofd, maar er is ruzie tussen Nate Diaz en mij."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws