Nieuwe aanslag op familie kickbokser Jamal Ben Saddik? Nieuws
Nieuws

Nieuwe aanslag op familie kickbokser Jamal Ben Saddik?

Nieuwe aanslag op familie kickbokser Jamal Ben Saddik?

Afgelopen nacht is er volgens de Belgische pers een nieuwe aanslag gepleegd op de familie van kickbokser Jamal Ben Saddik. Echter wordt ook gemeld dat het betreffende pand niet meer in bezit is van de familie. Ben Saddik sloeg al eerder terug naar de pers vanwege de negatieve berichtgeving.

Het AD meldt naast de Belgische pers dat er afgelopen nacht een aanslag is gepleegd op de familie van de bekende kickbokser. ,,Na eerder woningen in Borgerhout en Borsbeek (beide België), die een link zouden hebben met Ben Saddik, werd in de nacht van donderdag op vrijdag een woning in het Belgische Deurne aangevallen", aldus de krant.

Explosie

Volgens de berichtgeving werd de politie rond middernacht opgeroepen vanwege een explosie. Deze vond plaats in de straat waar Bens Handcarwash is gevestigd. Voor de deur van het bedrijf wat voorheen in handen was van een familielid van de kickbokser vond de explosie plaats.

Ook zou er geschoten zijn en is op foto's te zien dat er kogelgaten in de ruiten zijn ingeslagen. Waarom er gemeld word dat er een link is met Ben Saddik is niet duidelijk. Immers wordt gemeld dat het familielid geen eigenaar meer is. Afgelopen week sloeg de topatleet nog terug naar de pers waarvan hij zegt dat deze hem bewust in een kwaad daglicht zet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws