Jamal Ben Saddik slaat terug naar negatieve pers: 'Onterecht' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Jamal Ben Saddik slaat terug naar negatieve pers: 'Onterecht'

Jamal Ben Saddik slaat terug naar negatieve pers: 'Onterecht'

Jamal Ben Saddik is het meer dan zat dat zijn naam constant in verband wordt gebracht door de pers met aanslagen en schietincidenten. Vandaag laat de topatleet weten het 'onterecht' te vinden en hoopt dat de pers zich richt op zijn sportieve prestaties.

De topkickbokser wordt constant genoemd in berichtgevingen met een zeer negatief karakter. Vandaag laat Ben Saddik dan ook weten dit meer dan zat te zijn. Op social media plaatste hij dan ook een alleszeggend bericht. ,,Ik betreur het dat telkens mijn naam wordt genoemd, terwijl er nog niet eens verband bestaat met mijzelf dan wel met mijn familie", schrijft Ben Saddik.

Onterecht

De kickbokser wordt constant genoemd bij onder andere schiet incidenten in de straat waar hij ooit woonde. ,,Elke insinuatie en verdachtmaking over mijn vermeende betrokkenheid bij een lopend strafrechtelijk onderzoek. Of dede schietpartijen in de straat van mijn ouderlijke woning, waar ik al jaren niet meer verblijf is onterecht", aldus Ben Saddik.

Eerder vandaag werd er weer flink op los gepubliceerd in de pers waar berichtgeving werd gedaan over kogelgaten en een schiet incident in een straat. Ook hier werd de kickbokser mee in verband gebracht. Geheel onterecht dus volgens Ben Saddik, die uitspreekt graag te hebben dat de pers zich op zijn sportieve prestaties richt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws