Neefje UFC-ster Khabib koelbloedig vermoord: 'Wat ging er mis' Nieuws
Nieuws

Neefje UFC-ster Khabib koelbloedig vermoord: 'Wat ging er mis'

Neefje UFC-ster Khabib koelbloedig vermoord: 'Wat ging er mis'

Magomedrasul Mutaev, een 20-jarige MMA-vechter, neef en student van de beroemde Habib Nurmagomedov, is op tragische wijze om het leven gekomen. Volgens Russische media is Mutaev vermoord door een man genaamd Madirhan Kadirkanov, die hem acht keer neerschoot na een belediging aan het adres van zijn familie.

Het incident vond plaats na een reeks beschuldigingen van Kadirkanov aan het adres van Mutaev's vader, die hij een oplichter noemde. Mutaev's poging om te reageren op deze beschuldigingen escaleerde snel, wat leidde tot zijn dood.

De aanleiding van het conflict

De situatie escaleerde toen Kadirkanov geruchten verspreidde over Mutaev's vader. Na een verbale confrontatie kon de jongere Kadirkanov de spanning niet aan en besloot hij tot het gebruik van een vuurwapen, wat resulteerde in het neerschieten van Mutaev.

Na de daad sloeg Kadirkanov op de vlucht, en de politie is nog steeds op zoek naar hem. De jonge vechter is volgens bronnen een ver familielid van Khabib die hij steevast oom noemde.

Onderzoek en Speculaties

Terwijl de zoektocht naar de dader voortduurt, circuleren er in de Russische media verschillende theorieën over het motief achter de moord. Sommige bronnen suggereren dat het werkelijke conflict ontstond nadat Mutaev beledigingen had geuit aan het adres van Kadirkanov's vrouwelijke familieleden, wat leidde tot een aanklacht.

Deze informatie is echter niet bevestigd, en de politie zet de zoektocht naar de dader voort, die voor het laatst gezien werd 30 minuten na het misdrijf.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws