UFC-ster Khabib kreeg bizar hoog bedrag voor terugkeer naar de UFC aangeboden MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster Khabib kreeg bizar hoog bedrag voor terugkeer naar de UFC aangeboden

UFC-ster Khabib kreeg bizar hoog bedrag voor terugkeer naar de UFC aangeboden

Khabib Nurmagomedov, voormalig MMA-superster, heeft een aanbod van $40 miljoen afgewezen om terug te keren in de UFC.

Dit blijkt uit recente uitspraken van zijn vriend en voormalig MMA-ster Daniel Cormier. Ondanks meerdere geruchten over een mogelijke terugkeer van Nurmagomedov tijdens UFC 300, bevestigt Cormier dat de Dagestaanse vechter vasthoudt aan zijn besluit om niet terug te keren in de actieve vechtsport.

Khabib's pensionering en reactie van zijn coach

Khabib Nurmagomedov ging met pensioen van de UFC in 2020 met een ongeslagen record van 29-0, na zijn overwinning op Justin Gaethje bij UFC 254. Over zijn besluit om het aanbod af te wijzen, zei Cormier op zijn YouTube-kanaal: "Khabib vertelde ons dat hij $40 miljoen had afgewezen.

Hij zei $40 miljoen, de man zei $40 miljoen. Om terug te komen, om in de UFC te vechten. Ik weet niet hoeveel gevechten hij bedoelde, ik weet niet welk evenement. Hij zei gewoon, 'Ik heb $40 miljoen afgewezen broeder, ik ben klaar'."

Javier Mendez, de coach van Nurmagomedov, reageerde onlangs ook op de geruchten dat de Russische vechter zou terugkeren voor UFC 300. "Ik laat jullie gewoon weten, stop al deze onzin [op het internet] over Khabib [die terugkomt naar de UFC] en mij die hem zou trainen," zei Mendez.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws