Neefje Tyson Fury vermoord! Boksicoon roept op tot zwaardere straffen Nieuws
Nieuws

Neefje Tyson Fury vermoord! Boksicoon roept op tot zwaardere straffen

Neefje Tyson Fury vermoord! Boksicoon roept op tot zwaardere straffen

Tyson Fury wereldkampioen boksen, roept de Britse regering op om harder op te treden tegen mes criminaliteit. Dit nadat zijn neef was doodgestoken in wat de politie een "zinloze" en "ongeplande" aanval noemde.

In een post op sociale media op zondag noemde Fury de schaal van sterfgevallen veroorzaakt door messen een "pandemie", terwijl hij hulde bracht aan zijn neef Rico Burton. ,Mijn neefje is gisteravond vermoord, in zijn nek gestoken", zei Fury. ,,Idioten dragen messen." Burton die in een bar naar de bokswedstrijd tussen Anthony Joshua en Oleksandr Usyk had gekeken besloot elders verder te drinken.

Zinloos geweld

Dit werd hem fataal, een 17-jarige jongen en Burton werden later bloedend aangetroffen door de politie die op een ruzie in een andere bar afkwamen. Omstanders verleenden eerste hulp, maar Burton overleed later in het ziekenhuis. Twee mannen van 21 en 20 jaar zijn aangehouden.

,,Dit moet zo snel mogelijk stoppen. De Britse regering moet hogere straffen opleggen voor mes criminaliteit, het is een pandemie en je weet niet hoe erg het is totdat het een van je eigen familie is! Het leven is heel kostbaar en het kan heel snel worden afgenomen, geniet van elk moment. RIP RICO BURTON, moge de heer God je een goede plek in de hemel schenken. Tot snel."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws