🎥 NEDERLANDSE TOPVECHTER: 'Geef mij iemand om te slopen'
Home / Nieuws / 🎥 NEDERLANDSE TOPVECHTER: ‘Geef mij iemand om te slopen’

🎥 NEDERLANDSE TOPVECHTER: ‘Geef mij iemand om te slopen’

Hij is er klaar mee om aan de kant te blijven zitten, de Nederlandse topvechter Mitch Kuijpers. “Geef mij iemand om te slopen.”

Mitch Kuijpers is een vechter die voor niemand aan de kant gaat. Meerdere keren deed hij al een oproep aan de grote vechtsport organisaties om hem in te lijven. Tot dusver zonder resultaat, dat dit dom is daar is Kuijpers duidelijk over.

In het verleden probeerde Kuijpers al om bij GLORY Kickboxing de ring in te stappen. Zo trainde hij met GLORY Kickbokser Robbie Hageman, die na een lange afwezigheid binnenkort zijn rentree maakt in de sport.

Tractor sloper

Zaterdag maakte Kuijpers een video met een duidelijke boodschap, “geef mij iemand om te slopen.” Hij roept in zijn video alle vechters op om hem uit te dagen. Ook de organisaties laat hij weten klaar voor hun beste vechters te zijn.

Blufpoker is het van Kuijpers echter niet. Hij was recentelijk in een video te zien waar hij welgemikte low-kicks plaatste op een tractor. Nu is het nog wachten op welke vechter of grote organisatie Kuijpers op zal pikken.

Bekijk ook

Breaking! Fury moet WBC-titel verdedigen tegen Whyte

De WBC heeft officieel opdracht gegeven

6 Vechters genoemd voor comeback McGregor (video)

Nu de Ier weer volledig mobiel is

Oud-Kampioen (42) KO’t rivaal in shock comeback

42yr old former world title holder "Big Daddy" Lucas Browne (30-3, 26 KO's) with the ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page