Van tumor herstelde kickbokser Robbie Hageman plant comeback
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Van tumor herstelde kickbokser Robbie Hageman plant comeback

Van tumor herstelde kickbokser Robbie Hageman plant comeback

Robbie Hageman en Connor McGregor
Robbie Hageman (L) met UFC Ster Conor McGregor (R)

Hij moest zijn prof kickboks carrière afbreken wegens een kwaadaardige tumor, Robbie Hageman. Maar dit houdt hem niet tegen een comeback te gaan maken.

Hageman die een gouden toekomst beschoren leek bij GLORY Kickboxing werd vorig jaar geopereerd aan een kwaadaardige tumor. Toch zette de topsporter niet bij de pakken neer. In een interview met ED.nl zegt Hageman dat hij een comeback plant.

“Ik voel me weer hartstikke fit en wil volgend jaar in januari of februari mijn rentree gaan maken”, aldus Hageman tegen ED.nl. “Ik voel dat ik het moet doen, wat iedereen er ook van vindt. “

Ik ga ervoor

“De kans dat er iets gebeurt, is echt heel, heel erg klein en ik zorg ervoor dat ik fitter ben dan ooit voordat ik aan een wedstrijd begin. Niet bij elke bond zal het kunnen, maar het is mogelijk. Ik ga ervoor.”

Hij is er van overtuigd een gevecht weer aan te kunnen. UFC ster McGregor huurde Hageman in het verleden in om met hem te trainen. Dit zegt iets over het niveau waarop Hageman zich bevond. De fans zullen er zeker naar uitkijken de topvechter weer terug te zien in de ring.

Bekijk ook

Turbo ‘KO’! Oudje slaat koning knock-out aan diggelen (video)

Het gevecht welke tijdens het RIZIN toernooi in Japan plaatsvond kreeg de fans op de stoelen.

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page