BEEST: Nederlandse topvechter trapt tractor in elkaar Nieuws
Nieuws

BEEST: Nederlandse topvechter trapt tractor in elkaar

BEEST: Nederlandse topvechter trapt tractor in elkaar

Een van Nederlands meest harde vechters bleef tot nu toe onder de radar, Mitch Kuijpers. Echter is de knokker met de bijnaam "The Farmer" een kracht om rekening mee te houden.

Mitch Kuijpers die zo zijn eigen stijl heeft ontwikkeld is voor een groot aantal kickboks fans geen onbekende. Hij kwam eens met een tractor op tijdens een gevecht, en heeft ook zijn eigen land genaamd "Boerkistan" in het leven geroepen.

De sympathieke Limburger die naast in de ring staan ook een bekende sportschool heeft, liet zelfs tijdens de corona lockdown het hoofd niet hangen. Sterker nog hij bedacht een mobiele bokszakken trailer, waar hij van dorp tot dorp mee trok om mensen te laten trainen.

Niet zeuren maar trainen

Klinkt allemaal leuk, maar er is een passie die Kuijpers nog meer staande houdt. Knokken voor een grote organisatie zoals GLORY Kickboxing, ONE Championship of een UFC. Kuijpers draait er dan ook zijn hand niet voor om zichzelf goed te positioneren.

Als gerenommeerde vechtsport site helpen wij natuurlijk graag ons Nederlands talent om in de schijnwerpers te staan. Afgelopen week ging Kuijpers flink los op een tractor waar de knokker laat zien dat niets te gek is om zijn lichaam te harden. Nu nog wachten wie hem oppikt en een contract aanbiedt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws