Nate Diaz vs Jake Paul bokswedstrijd optie na verlaten UFC
Home / Nieuws / Nate Diaz vs Jake Paul bokswedstrijd optie na verlaten UFC

Nate Diaz vs Jake Paul bokswedstrijd optie na verlaten UFC

Nate Diaz vs Jake Paul bokswedstrijd optie na verlaten UFC

Nate Diaz is eindelijk in staat om zijn opties te verkennen en Jake Paul is daar blijkbaar een van. Diaz toonde onlangs interesse in een bokswedstrijd met Paul, iets waar hij voor zijn gevecht op 10 september bij UFC 279 vrijblijvend over sprak.

Met de laatste wedstrijd op zijn UFC-contract achter hem, sprak Diaze meer openlijk over zijn toekomst tijdens het bijwonen van Canelo Alvarez vs. Gennadiy Golovkin 3 afgelopen zaterdag in Las Vegas. ,,Jake Paul is zeker een van de opties”, zegt Diaz.

,,Hij doet grote dingen. Hij doet grote dingen. Hij heeft een groot gevecht voor de boeg. Als hij dat wint, weet ik zeker dat mensen er echt van onder de indruk zullen zijn. En als Anderson Silva zijn ding op hem doet, is dat ook indrukwekkend. Nu hebben we een gevecht op handen. Ik kijk er naar uit.”

We gaan het doen

Paul, 25, is 5-0 in het professionele boksen en heeft al lang interesse getoond in een gevecht tegen Diaz. Hij is momenteel gepland om te vechten tegen Silva (3-0), een voormalig UFC middengewicht kampioen, 29 oktober in Glendale, Arizona. Of het nu Paul is of iemand anders, Diaz gaf aan dat boksen is waar hij zal landen. Zijn liefde ervoor dateert van voor zijn MMA-carrière, iets wat volgens Diaz nooit de bedoeling was (lees verder onder video).

“Vanaf mijn 17e of 18e begon ik te vechten, ik was aan het boksen met mijn bokscoach,” zei Diaz. “Er waren boksers in mijn hele sportschool en ik ging aanvankelijk boksen, maar MMA-shows waren meer in mijn omgeving, en ze vonden plaats, dus ik kwam vast te zitten in MMA. Ik ben nooit gestopt met trainen voor een boksgevecht sinds ik begon te vechten. Als de juiste tegenstander of het juiste ding voorbij komt, gaan we het doen”, aldus Diaz.

Bekijk ook

Boksbond zet Gennady Golovkin klem! 'Verplicht vechten of afgaan'

Boksbond zet Gennady Golovkin klem! ‘Verplicht vechten of afgaan’

Golovkin heeft eerder in zijn carrière nooit interesse getoond

Lucja Pozlit versloeg Dante Shchyro met een waanzinnige techniek

ZIEN! Krankzinnigste winst in MMA-gevecht tot nu toe! ‘The Lucanator’

Lucja Pozlit versloeg Dante Shchyro met een waanzinnige techniek gisteravond

Anderson Silva sluit MMA comeback niet uit voor laatste gevecht

Anderson Silva sluit MMA comeback niet uit voor laatste gevecht

Anderson Silva betwijfelt of je het laatste van hem hebt gezien in de MMA-competitie

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page