Nate Diaz officieel uit UFC! Jake Paul biedt gevecht aan Nieuws
Nieuws

Nate Diaz officieel uit UFC! Jake Paul biedt gevecht aan

Nate Diaz officieel uit UFC! Jake Paul biedt gevecht aan

De tijd van Nate Diaz bij de UFC is officieel voorbij. Tenminste voor nu. De oud UFC-vechter en een van de grootste sterren in MMA is officieel verwijderd uit de UFC-selectie.

MMA Fighting bracht het nieuws als eerste naar buiten dat Diaz uit de UFC is. Het laatste gevecht in het UFC-contract van Diaz was tegen Tony Ferguson bij UFC 279 op 10 september. Maar de UFC had nog steeds een exclusief onderhandelingsvenster met Diaz, dat nu voorbij is.

Het team van Diaz zal "onmiddellijk" beginnen met besprekingen over toekomstige gevechten, zei de vertegenwoordiger van Diaz, Zach Rosenfield. "We gaan nu beginnen met het proces van Nate's vrije agentschap", zei Rosenfield.

Eindelijk

Echter heeft de eerste uitdager zich al gemeld in de vorm van YouTube star en bokser Jake Paul. Deze was er als de kippen bij om Diaz een gevecht aan te bieden. ,,Hoi Nate. Eindelijk uit je UFC-contract? Laten we eens kijken hoe stoer je bent in de boksring in plaats van bitch slap-wedstrijden", schrijft Paul op Twitter.

,,Ik heb een locatie geboekt. De aanbieding is klaar wanneer jij dat bent. Je hoeft alleen maar te tekenen." De 37-jarige Diaz is betrokken geweest bij enkele van de grootste gevechten die de UFC de afgelopen jaren heeft gebracht. Waaronder een paar gevechten met Conor McGregor en een wedstrijd om de mythische BMF-titel tegen Jorge Masvidal.

.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws