Gevechten Jake Paul zijn nep! 'Maar hij kan wel boksen' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Gevechten Jake Paul zijn nep! 'Maar hij kan wel boksen'

Gevechten Jake Paul zijn nep! 'Maar hij kan wel boksen'

Paddy Pimblett UFC-vechter zegt dat Jake Paul's gevechten voorop gezet zijn en nep. De Brit zegt ook dat Paul best wel goed kan boksen.

Youtube en inmiddels boksster Jake Paul zou misschien iets drastisch moeten doen om iedereen te laten geloven in zijn kwaliteiten als bokser. Paul begon zijn professionele carrière in 2020 en won zijn eerste zes wedstrijden, waarbij de moeilijkheidsgraad van zijn tegenstanders geleidelijk toenam.

Moet wel opgezet zijn

Desondanks is de opkomende UFC ster Paddy Pimblett, er niet van overtuigd dat er geen kwaad opzet in het spel is. "Jake Paul is nu eigenlijk niet zo slecht, ook al denk ik dat zijn gevechten nep zijn en volgens een plan verlopen", vertelde Pimblett aan Pub Talk.

“Ik denk niet dat de knock-out op Tyron Woodley was geoefend, want als je zo wordt uitgeschakeld en je recht op je gezicht landt, ga je volledig gestrekt slapen. Je kunt er niets aan doen, dat is een menselijke reactie."

Niks anders te doen

De meest recente overwinning van Paul kwam in oktober 2022 op voormalig UFC middengewicht koning, Anderson Silva. Er was echter een late knockdown in het gevecht die veel scoorde voor Paul, wat tot controverse leidde op sociale media.

"Maar ik zag een stoot waarmee hij Anderson Silva laatst raakte toen hij ging zitten, en hij sloeg hem niet eens", concludeert Pimblett. Hij traint zoveel dat hij waarschijnlijk sommige professionele boksers kan verslaan", zei Pimblett. “Hij heeft onbeperkt geld en hij hoeft niets anders te doen, hij hoeft niet te gaan werken, hij hoeft alleen maar te boksen. En hij haalt de beste coaches binnen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws