MMA-vechter Nurmagomedov opgepakt in Moskou! 'Neef in de problemen' Nieuws
Nieuws

MMA-vechter Nurmagomedov opgepakt in Moskou! 'Neef in de problemen'

MMA-vechter Nurmagomedov opgepakt in Moskou! 'Neef in de problemen'

Usman Nurmagomedov wordt vastgehouden in Moskou na vermeende aanrijding met een politieagent. De neef van UFC-ster Khabib Nurmagomedov, werd vorige week al vastgezet maar zit nog steeds vast.

Het incident zou vorige week hebben plaatsgevonden, terwijl Usman en een vriend met de auto naar een luchthaven in de buurt van Kaspiysk in Dagestan reisden. Volgens berichten reden Usman Nurmagomedov en een vriend in een auto en een politieagent aanreed bij een controlepost in de buurt van de luchthaven.

Ernstig vergrijp

Het paar stopte niet en vervolgde hun reis, zonder zich te bekommeren om het welzijn van de agent. De politieagent zou naar verluidt lichte kneuzingen hebben opgelopen door het incident. In Moskou werden de twee echter opgepakt door de politie.

Usman vecht voor het Amerikaanse Bellator MMA, de organisatie heeft nog geen verklaring doen uitgaan. Een aanrijding met een politieagent is een ernstig misdrijf en een die Bellator-functionarissen waarschijnlijk zeer serieus nemen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws