Vechtbaas wil geen Usman tegen Canelo bokswedstrijd
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Vechtbaas wil geen Usman tegen Canelo bokswedstrijd

Vechtbaas wil geen Usman tegen Canelo bokswedstrijd

Dana White, de grote baas van de UFC verwerpt het idee dat kampioen Kamaru Usman tegen Canelo Alvarez zal boksen. Na het zien van het gevecht van de Mexicaanse bokslegende afgelopen weekeinde tegen Caleb Plant is White hier zeker van.

Wie er ook tegen Canelo de ring ingaat is gedoemd om te falen. Plant kreeg er flink van langs tegelijkertijd dat bij de UFC, Usman voor de tweede keer Colby Covington de les las. White die 100.000 dollar had ingezet op de winst van Canelo keek via zijn laptop mee. (Tekst loopt door onder video).

Na het zien van de beelden verklaarde White het niet zo’n goed idee te vinden als Usman tegen Canelo zou boksen. Usman had uitgesproken dat wel te zien zitten. ,,“Ik heb vanavond Canelo zien vechten. Je wilt niet tegen Canelo vechten”, zei White achteraf. “

Geen schijn van kans

,,Kom op man, laten we stoppen met deze shit. Als Canelo hierheen wil komen (om MMA te doen. red.), dan doen we dat. Maar Usman wil niet tegen Canelo boksen. ” White kan veel dingen zeggen, maar er is hier een duidelijke waarheid. Zo groot een atleet en MMA-vechter als Kamaru Usman is, zou hij geen legitieme kans maken in een bokswedstrijd met Canelo Alvarez.

Hoewel White zeker graag het gigabedrag zou binnenhalen als Canelo naar de UFC gaat om Usman te ontmoeten, weet hij ook dat dit niet zal gebeuren, omdat het omgekeerde waar is als Canelo de kooi ingaat; Usman zou hem slopen tenzij Canelo een verwoestende klap kan uitdelen.

Bekijk ook

Oud UFC’er MEPT fan in gezicht! ‘Hij wilde vechten’

UFC-legende Don Frye kreeg tijdens UFC 270 afgelopen weekend ruzie

Pak slaag door koude Pizza! ‘Daar gaat je bestelling’ (video)

Wat doe je als een pizza die je hebt besteld koud is?

Waarom ‘The Rock’ nooit in de UFC heeft gevochten!

Dwayne Johnson is een reus van een vent

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page