NL topkickbokser tekent contract in buitenland Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

NL topkickbokser tekent contract in buitenland

NL topkickbokser tekent contract in buitenland

Robin Ciric heeft een contract getekend bij bij Dynamite Fighting Show in Roemenië. De top 10 weltergewicht kickbokser wijkt uit naar het land nadat een groot evenement, Glorious Fight Events voor de 4e keer is afgelast.

Lang hoefde Ciric die van Servische komaf is, niet te wachten op een andere kans want de Roemeense vechtsport organisatie bood de voormalige Enfusion kampioen direct een contract aan. De Nederlander zal op 15 december (DFS 13) zijn debuut maken voor de organisatie.

Grote naam

Binnenkort wordt de gehele vechtkaart van DFS 13 bekend gemaakt. Naar verwachting zullen er nog een aantal Nederlandse kickboksers op het rooster staan. DFS is in Roemenië net zo populair als Glory en heeft een van de grootste namen in de sport aldaar Catalin Morosanu als boegbeeld.

In 2019 werd Ciric kampioen bij de Nederlandse kickboks organisatie Enfusion. Er vechten meer kickboksers uit ons land in het voormalige Oostblok en vooral Roemenië is een populaire bestemming.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws