Excuses voor Lionel Messi van boksicoon Canelo! 'Had het niet moeten doen' Nieuws
Nieuws

Excuses voor Lionel Messi van boksicoon Canelo! 'Had het niet moeten doen'

Excuses voor Lionel Messi van boksicoon Canelo! 'Had het niet moeten doen'

Canelo Alvarez de Mexicaanse Bokskampioen verontschuldigt zich bij Lionel Messi voor zijn bedreiging richting de voetbalster. Canelo dreigde Messi wat aan te doen als hij deze ooit zou tegenkomen.

Emotie kreeg de overhand bij Canelo de Mexicaanse bokser die Messi ervan beschuldigde Mexico niet te respecteren. Saul "Canelo" Alvarez heeft zijn excuses aangeboden aan Lionel Messi en Argentinië nadat hij de zevenvoudig Ballon d'or-winnaar ervan beschuldigde de Mexicaanse voetbalshirts niet te respecteren.

Gemeende excuses

Een video waarin te zien was dat Messi zijn voeten afveegde op een shirt van het Mexicaanse WK elftal schoot in het verkeerde keelgat bij de Mexicaan. Deze dreigde Messi een kopje kleiner te slaan als zij elkaar ooit zouden tegenkomen.

Dit leidde wereldwijd tot veel kritiek en nu trekt Canelo het boetekleed aan en biedt zijn excuses aan. "Ik werd meegesleept door de passie en liefde die ik voel voor mijn land en ik maakte opmerkingen die niet op hun plaats waren, waarvoor ik mijn excuses wil aanbieden aan Messi en de mensen van Argentinië", schreef Canelo op Twitter. “Elke dag leren we iets nieuws en deze keer was het mijn beurt."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws