UFC-ster wil Jake Paul trainen voor MMA-gevecht: 'Beter dan boksen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster wil Jake Paul trainen voor MMA-gevecht: 'Beter dan boksen'

UFC-ster wil Jake Paul trainen voor MMA-gevecht: 'Beter dan boksen'

Henry Cejudo biedt zijn diensten aan om Jake Paul te trainen voor MMA. Cejudo, is een voormalig professioneel mixed martial vechter en freestyle worstelaar. Cejudo is de voormalige Ultimate Fighting Championship vlieggewicht kampioen en bantamgewicht kampioen.

YouTube bokser Paul probeert momenteel te selecteren wie zijn volgende tegenstander in de boksring zal zijn. Er is zojuist aangekondigd of gelekt dat hij de datum al heeft 13 augustus 2022, maar zijn tegenstander is nog niet bekend.

Grote kans

Maar blijkbaar denkt Cejudo dat Paul een grotere kans heeft om wereldkampioen te worden als hij van kant wisselt, en van boksen naar mixed martial arts gaat. ,,Jake Paul Ik zou graag willen dat je naar Phoenix komt en met mij traint bij Fight Ready. Als je me liever zegt dat ik weg moet, is het allemaal goed. De aanbieding ligt op tafel.”

,,Met het IQ dat ik heb voor MMA… als Jake Paul ooit naar Fight Ready wil komen, naar buiten wil komen en met mij wil trainen, zou ik voor hem zorgen, gast. Ik denk dat hij in mixed martial arts meer kans heeft om wereldkampioen te worden dan in boksen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws