Jake Paul bevestigt datum 6e gevecht: 'Onverwachte tegenstander' Nieuws
Nieuws

Jake Paul bevestigt datum 6e gevecht: 'Onverwachte tegenstander'

Jake Paul bevestigt datum 6e gevecht: 'Onverwachte tegenstander'

Jake Paul stapt op 13 augustus voor de zesde keer de boksring in. Maar tegen wie staat hij? Nog een voormalige MMA-ster? Mike Tyson? Zijn eigen broer? Hier zijn zes potentiële kandidaten.

De Boks YouTuber Paul kondigde gisteren zijn terugkeer naar het boksen aan nadat hij aan fans op sociale media had onthuld dat hij een gevecht gepland heeft voor 13 augustus. De 25-jarige plaatste een korte clip met de datum van het gevecht en de stem van een ringomroeper, samen met het bijschrift: "Ik ben terug. 13 augustus." Paul onthulde niet tegen wie hij daadwerkelijk zal vechten.

Samen met zijn broer Logan heeft Jake - die alle vijf zijn professionele gevechten heeft gewonnen - het voortouw genomen in de nieuwe, door beroemdheden geobsedeerde focus en richting van het boksen. Het zien van een voormalige YouTube-persoonlijkheid die gaat boksen is misschien niet ieders favoriet. Maar zolang zijn gevechten de cijfers binnenhalen, gaat Paul nergens heen.

Onverwacht

Dat gezegd hebbende, zou zijn volgende tegenstander letterlijk iedereen kunnen zijn, Daily Star Sport heeft er zes uitgezocht. Conor McGregor, Tommy Fury, YouTuber KSI, Mike Tyson, Michael Bisping en zijn eigen broer Logan.

De laatste keuze klinkt misschien overwacht maar waarom niet. We hebben gezien hoe tennisster Venus Williams het opnam tegen haar zus Serena. Michael Schumacher racete tegen zijn broer Ralf. Maar zou het niet iets zijn voor deze twee broers die elkaar in het gezicht slaan? voor 50.000 mensen? Het zal in ieder geval flink wat geld in het laatje brengen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws