Terugkeer UFC-bad boy Nate Diaz: Is dit zijn rentree plan? - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Terugkeer UFC-bad boy Nate Diaz: Is dit zijn rentree plan?

Terugkeer UFC-bad boy Nate Diaz: Is dit zijn rentree plan?

Terugkeer UFC-bad boy Nate Diaz: Is dit zijn rentree plan?

Nate Diaz keert na een lange afwezigheid terug naar de UFC-octagon. Maar welk plan zit hier achter, er moet een strategie zijn achter de rentree van de Bad boy menen insiders.

Het laatste gevecht van Diaz tegen Jorge Masvidal in 2019 liep niet goed af voor eerstgenoemde. Een zware afstraffing door Masvidal leidde tot een onderbreking van het gevecht. Het leverde Masvidal de ‘Baddest Motherfucker’ (BMF) titel van de UFC, Diaz ging de stilte in en likte zijn wonden. Tot vandaag en bekend werd dat Diaz terugkeert tegen Leon Edwards.

Edwards die zelf uit een recentelijke controversiële wedstrijd komt, waar hij bijna Belal Muhammad halfblind stak door een vinger in diens oog, zal Diaz alles in de weg willen leggen. Immers zijn er een paar scenario’s waar ingewijden van zeggen die het strijdplan van Diaz kunnen bevatten.

Met pensioen

Een van de stellingen is dat Diaz rivaal Edwards verslaat. Masvidal zijn komende titelgevecht met Kamaru Usman wint. Waardoor een herkansing tussen Diaz en Masvidal voor de BMF of beter nog de UFC weltergewicht titel wordt opgezet. Diaz deze vervolgens wint en zo later dit jaar deze dan weer verdedigd tegen levenslange rivaal UFC-ster Conor McGregor.

In bovenstaand geval kan de UFC alle kanten op met Diaz en is het waard deze uit het stof te halen, om actief in te zetten. Hoe het ook uitvalt 15 mei tijdens UFC 262 zal beslist worden welke richting uit zal kunnen gaan. Een verlies zou zomaar kunnen betekenen dat Diaz zijn MMA-handschoenen definitief ophangt.

Bekijk ook

Welterusten! Boksdebutant scoort ‘KO’ van het jaar (video)

Antoine Cobb scoorde in zijn eerste prof bokswedstrijd een dikke knock-out.

Tyson Fury’s volgende gevecht in de maak! ‘In maart de ring in’

Eerder deze maand heeft de Brit met succes zijn titel verdedigd tegen Deontay Wilder in hun derde ontmoeting.

UFC-ster McGregor! ‘Probleem is op te lossen’

De vechter heeft niet allen verstand van knokken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page