Nate Diaz keert terug tegen Leon Edwards in historisch UFC-gevecht Nieuws
Nieuws

Nate Diaz keert terug tegen Leon Edwards in historisch UFC-gevecht

Nate Diaz keert terug tegen Leon Edwards in historisch UFC-gevecht

Nate Diaz maakt zijn langverwachte rentree naar de UFC op 15 mei tegen Leon Edwards. Diaz even berucht en beroemd zal samen met Edwards historie schrijven in het eerste 5 ronden co-main event van de UFC. Het gevecht vindt plaats in het Toyota Center Houston, Texas tijdens UFC 262.

Sinds 2019 heeft Diaz niet meer in de UFC-octagon gestaan, zijn laatste wedstrijd verloor de Amerikaan en bad boy van Jorge Masvidal. De ringarts moest destijds tussenbeide komen om het gevecht te stoppen. Een lange tijd kwamen er een aantal rivalen voorbij waar Diaz tegen gematched zou worden, waaronder UFC-ster Conor McGregor.

Oogprikker

Edwards stond recentelijk nog in de kooi tegen Belal Muhammad. Deze wedstrijd werd omgeven door controverse doordat Edwards bijna een van de ogen van de Palestijn uitstak. Hoewel het gevecht gepland staat als een co-main-evenement, heeft Diaz op Twitter beweerd dat hij het zal zijn die de headliner zal zijn van de kaart van 15 mei.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws