TE SMERIG: UFC Ster Conor McGregor doet bizarre bekentenis – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / TE SMERIG: UFC Ster Conor McGregor doet bizarre bekentenis

TE SMERIG: UFC Ster Conor McGregor doet bizarre bekentenis

Conor McGregor zegt dat hij Nate Diaz in hun eerste gevecht zou hebben afgemaakt. Als hij er niet voor had gekozen om geen “vreselijk nare” trap te geven.

McGregor en Diaz ontmoetten elkaar voor het eerst in maart 2016.McGregor begon sterk in dit gevecht. Maar hij begon langzaam te vervagen en werd uiteindelijk door Diaz via een verwurging in de tweede ronde verslagen.

Ik had kunnen winnen

In een recent bericht in zijn Instagram-verhaal keek McGregor terug op een moment in de strijd toen hij een schuine trap gooide, maar besloot zich er op het laatste moment niet aan te committeren omdat het ‘te smerig aanvoelde’.

Hij beweert dat als hij zich niet had teruggetrokken tijdens de beweging, hij Diaz ‘been zou hebben’ gebroken ‘en het einde van het gevecht had afgedwongen. ‘Ik heb er eigenlijk voor gekozen om deze trap niet precies op dit moment uit te voeren’, schreef McGregor.

Gek spelletje

‘De sensatie voelde vreselijk en ik zette er niet meer mee door. Het gevecht zou echter ongetwijfeld zijn gestopt. Ik had het kunnen doen. Maar het voelde te smerig. Zelfs voor mij. Een paar minuten later snel vooruitspoelen en ik was de verliezer. Gek spel. ‘

Hoewel de bewering van McGregor dat hij Diaz met deze trap had kunnen afronden, zeker wat discussie zal oproepen, valt niet te ontkennen dat schuine trappen enorm schadelijk kunnen zijn wanneer ze met volledige impact landen. Sommige fans en experts hebben zelfs opgeroepen om de kicks te verbieden.

Over Sean van Dinter

Bekijk ook

Kapot geslagen: Waarom Saunders niet verder kon tegen Canelo

Billy Joe Saunders moest zaterdagnacht tegen zijn zin opgeven in zijn bokswedstrijd tegen Canelo 'Saul' Alvarez in Texas

🎥 Publiek ramt er op los tijdens Canelo-Saunders bokswedstrijd

Canelo Alvarez en Billy Joe Saunders vochten afgelopen nacht een heftige strijd uit in Texas.

‘Er gaan doden vallen’: K-1 Legende Ernesto Hoost waarschuwt

Ernesto Hoost de K-1 legende en topkickbokser is er zeker van, er zullen doden vallen in de vechtport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page