TE SMERIG: UFC Ster Conor McGregor doet bizarre bekentenis Nieuws
Nieuws

TE SMERIG: UFC Ster Conor McGregor doet bizarre bekentenis

TE SMERIG: UFC Ster Conor McGregor doet bizarre bekentenis
TE SMERIG: UFC Ster Conor McGregor doet bizarre bekentenis

Conor McGregor zegt dat hij Nate Diaz in hun eerste gevecht zou hebben afgemaakt. Als hij er niet voor had gekozen om geen "vreselijk nare" trap te geven.

McGregor en Diaz ontmoetten elkaar voor het eerst in maart 2016.McGregor begon sterk in dit gevecht. Maar hij begon langzaam te vervagen en werd uiteindelijk door Diaz via een verwurging in de tweede ronde verslagen.

Ik had kunnen winnen

In een recent bericht in zijn Instagram-verhaal keek McGregor terug op een moment in de strijd toen hij een schuine trap gooide, maar besloot zich er op het laatste moment niet aan te committeren omdat het 'te smerig aanvoelde'.

Hij beweert dat als hij zich niet had teruggetrokken tijdens de beweging, hij Diaz 'been zou hebben' gebroken 'en het einde van het gevecht had afgedwongen. 'Ik heb er eigenlijk voor gekozen om deze trap niet precies op dit moment uit te voeren', schreef McGregor.

Gek spelletje

'De sensatie voelde vreselijk en ik zette er niet meer mee door. Het gevecht zou echter ongetwijfeld zijn gestopt. Ik had het kunnen doen. Maar het voelde te smerig. Zelfs voor mij. Een paar minuten later snel vooruitspoelen en ik was de verliezer. Gek spel. '

TE SMERIG: UFC Ster Conor McGregor doet bizarre bekentenis

Hoewel de bewering van McGregor dat hij Diaz met deze trap had kunnen afronden, zeker wat discussie zal oproepen, valt niet te ontkennen dat schuine trappen enorm schadelijk kunnen zijn wanneer ze met volledige impact landen. Sommige fans en experts hebben zelfs opgeroepen om de kicks te verbieden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws