STOP PENSIOEN: UFC ster Conor McGregor accepteert gevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

STOP PENSIOEN: UFC ster Conor McGregor accepteert gevecht

STOP PENSIOEN: UFC ster Conor McGregor accepteert gevecht
STOP PENSIOEN: UFC ster Conor McGregor accepteert gevecht

Conor McGregor blijkt een gevecht te hebben geaccepteerd. De meest "beruchte" gepensioneerde vechter ter wereld komt nog een keer terug.

Conor McGregor heeft misschien minder dan twee maanden geleden zijn pensionering aangekondigd. Maar er zijn verschillende redenen om aan te nemen dat de laatste vakantie van McGregor niet lang zal duren.

Ik accepteer

Het is tenslotte de derde keer dat McGregor ervoor heeft gekozen om met pensioen te gaan. De laatste twee keer zag men hem weer in actie komen zodra de juiste tegenstander was opgestaan of het salaris goed was.

Het is een onderhandelingstactiek voor de 32-jarige voormalig kampioen. De Ier wendde zich vrijdag tot Twitter om schijnbaar een gevecht te accepteren. Het is duidelijk dat dit een buitengewoon vage tweet is, maar er zijn een paar theorieën.

Perfecte gevecht

Eerst en vooral toonde Tony Ferguson onlangs interesse in de strijd tegen McGregor, wat de meest waarschijnlijke optie is. De twee zijn eerder besproken als potentiële tegenstanders. Het is echt het perfecte gevecht om McGregor opnieuw te introduceren in de lichtgewicht titelstrijd.

Overigens steeg McGregor ondanks zijn pensioen in de UFC lichtgewicht ranglijst. Als McGregor Ferguson uitschakelt, is een titelkans niet te ontkennen. Er is echter ook een andere optie. De nieuwste sloopkogel bij de UFC, Khamzat Chimaev, deze richt zich op McGregor.

Kans op de titel

Sterker nog, Chimaev heeft McGregor minder dan een uur voor de 'ik accepteer' tweet uitgedaagd! UFC en Dana White zijn behoorlijk enthousiast over Chimaev. Onlangs speculeerden deze over zijn kansen tegenover weltergewicht kampioen Kamaru Usman.

STOP PENSIOEN: UFC ster Conor McGregor accepteert gevecht

De UFC gelooft absoluut in zijn talent, maar of dat betekent dat ze hem zullen matchen met McGregor is niet waarschijnlijk. Dan blijft de vraag welk gevecht en welke tegenstander McGregor dan wel heeft geaccepteerd. Dat zal de aankomende periode duidelijk moeten worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws